29/02/2012

GAFIM HOLIDAY WITH AKIM!!! *TADI LUPA LETAK TITLE RUPANYA* -_-


*gambar oleh kicuk(gemok) bhahaha*

*gambar oleh instagram aku sendiri!!*

              Salam semua, hihihi sorrylah lambatlah update pasal gafim holiday ni, yelah terlupa, dah kena tegur baru nak buatkan. Macam pahat dengan tukul besi, sekali ketuk sekali dia buat, kalau tak ketuk terbiarlah tak gerak-gerak. Ish-ish-ish *sambil gegeleng kepala*.

              Gafim holiday pada tahun ini sememangnya berbeza dari yang sebelumnya kerana tahun ini kami pergi holiday kat PD woooo. Memang sangat best bila ramai juga yang turut hadir untuk bersama menyertai gafim pada tahun ini. Boleh tahan sebab ramai muka-muka baru, freshie uolzz hahaha. Akim cukup berbangga dengan komiti gafim kerana dengan jayanya telah menganjurkan program ini dengan sangatlah berjaya *tetepuk tangan*. Banyak jugak aktiviti yang kami jalankan, dua hari tu rasa macam tak cukup je tau, rasa macam nak seminggu je stay kat sana hahaha.

             Hah dahlah meriah sepanjang program, banyak aktiviti dan paling best Akim rasa sangat happy bila baju untuk gafim holiday kali ini sangat shantek!!!! lawa gila. yelahkan sangat meriah gitu, warne oren sama macam Zahid dulu *ku cinta padamu, pengubat rindu, sayang untuk selamanya cintakan bersatu... jyeah* hihihi, Jadi overall Akim bagi A untuk komiti sebab berjaya menyempurnakan majlis dan Akim ucapkan terima kasih kepada semua yang hadir pada gafim holiday terima kasih dengan masa anda, terima kasih kerana sokongan anda. Wasalam, AND THIS IS MY VOICE.

36 comments:

  1. meriah nyer..rindu time study dlu...akim t follow la blog sy gk...zai2304.blogspot.com peacee ^_^

    ReplyDelete
  2. waahhh, bestnyee sume dapat jumpa akim ~ nak jugak! hehehe nanti akim singgah lah blog saya yee.. hihi n_n

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah awak dah rugi nak bermesra-mesra dengan saya eh? bhahaha. insyaallah nanti akim singgah eh.

      Delete
    2. wahhh...bermesra2 gtuu...nakk gakk laa akimm..hahahhaha*gelak jahat*

      Delete
  3. yeahhhh... trima kasih pd committee yg m'jayakn holiday nie... thanx 2 akim gak yg very the sporting melayan karenah kami ^___^ next event akn juin agy.... yg penting stiap event GAFIM mmg best sesgrt.. rugi pd yg x juin ^__^

    ReplyDelete
  4. wahh bestnye ..baju 2 pown mmg smart

    ReplyDelete
  5. Hoyeah... hupdate gaks akhirnyew.. Letak laa bideo pocotrto skali.. bru ngam2 hoi... Nak A++++++... xkirew...

    ReplyDelete
  6. Asal timing kol 10.01pm.. aku kumen td kol 2.08pm .. urkkk urkkk... meh pocoteto

    ReplyDelete
  7. wahhh...tengok je pun dah tau mesti happening kan!!!btw GAFIM tu fc akim ye??macam mana nak join ek??saya pon orang Johor jugak..**ehh..tetiba pulak..heeee ;D

    ReplyDelete
  8. Wah meriahnya! mesti seronok kan kan kan? :D if free, jemput singgah blog sy ya :) http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. LOL~~ MOTIF KICUK GEMOK!!??
    X sdap tu.. Len Kali pakai KICUK BUDAK COMEL!!
    Muahahaha...
    Baru nk update erk!!
    xper akim.. Lambat2 pon jnji ade story pasal EVENT PENTING ni pon fh chantek!! Ape2 pon event Kali ni memey best!! 5 BINTANG!!!

    P/S: UNTUNG LAA ORANG TU DAH LESEN FULL.. Xperlu letak 'P' Kat krete..

    ReplyDelete
  10. nampak lain laha .. abg akim siyes lain ... follow lah nyll abgakim :)) hehehhe

    ReplyDelete
  11. Akim oh akim~~~ Nak Join jugak!!!!!!
    *menjerit sekuat hati sampai tercabut anak tekak.

    HAHA. Jom singgah blog cida ;)

    ReplyDelete
  12. Alamak . Sama-sama . Boleh Lyssa tahu , akim anta emel mana ye ?
    Forward balik dekat sini boleh ? lyss_ryn@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. wiiwwiittt , bestnya :)
    tak ajak pon . haha , eh eh akim nti follow balik blog zati , http://jiwangkarat-jiwangkarat.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. best nyer Bro..apa kata nanti aturkan di Langkawi pulak..I'm Gafimer too..

    jom la terjah nyteamlife.blogspot.com

    ^^

    ReplyDelete
  15. igt follow blog saye ..
    http://ameliaawhitelover.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. bestnya,, teringin nak join,, hehehe akim follow twitter i pls (Umairah_Husain),, :D kalau boleh la,, apa2 pun hope akim sukses and happy selalu <3

    ReplyDelete
  17. Apa tu GAFIM? jemput2 singgah bro kat blog miskin tegar aku ni --> http://bonijll3.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. ramai yg minta di follow....pe kater meh follow belog sayer plax...ehhehehehe *peace* gafim 4 eva

    ReplyDelete
  19. lama tak pergi..rindu plak nak pergi sana.hehe..
    cantik t-shirt tu..ceria..

    ReplyDelete
  20. bestnye ~ follow sye please :)

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Wahh, bestnyaa ;) Teringin jugak nak jumpa Akim :D
    Dah follow Akimm . ngehehe ;)

    ReplyDelete
  23. Wow ! Blog Akim Af7 Smart La ! :)
    Btw..Da Follow Akim..
    Follow , Like , Vote La Blog Ni . XD
    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Wahh ! bestnya !
    Abg akim , Follow lah blog zytda erk ? nak sesangat abg follow . Boleh erk ? ^^

    ReplyDelete
  25. untung la sape jumpe akim depan-depan -_-

    ReplyDelete
  26. wahhh! bestnye... bila laa dapat jumpa nanti?? all the best in Mania.. follow la blog kita nnt:) hee..

    ReplyDelete
  27. Hikhok. Best laaaaaa ~ Nak jumpe akim jugakkkk~ haha . sape yang dapat jumpe akim mesti hepi dan teringat2 slalu . hua3 .

    ReplyDelete
  28. come visit my blog friends :D

    http://aqiemblogger.blogspot.com/

    ReplyDelete