27/01/2012

Hindustani Jyeah Hindustani



          Assalammualaikum dan salam satu malaysia, apa khabar semua? amacam hari-hari anda? baik atau tidak? harap baik selalu jyeah. Baiklah hari ni saya pergi Pavilion bersama-sama dengan Aril a.k.a Ajam the Gambler *nama time dia shuffle dulu bhahhaha*. Mula-mula plan nak lepak je, sekali timbul idea di sudut pemikiran saya untuk ajak Ajam pergi ke pavi beli cerita hindustan kihkihkih. Betul-betul rasa macam nak tengok cerita fefeeling cenggini hahaha.

         Dan apa lagi pergilah pavi kami bertiga. Ajam saya dan Jepp *kawan baik ajam*. So cari punya cari punya cari, jumpalah tiga movie ni hah! korang nak tahu ni semua Ajam yang pilih, dia kata cerita ni *NANGIS WEIHHHHH!!!!*. Ok saya pun belilah hahahaha. Pas tu nak on the way balik, terjumpa pulak abang Reza Mohammad. Tu yang dia tweet tu saya pegang DVD hindustan hihihi.

         Oklah sampai situ jelah ceritanya, kihkihkih. Apa pun cerita MY NAME IS KHAN ni saya belum tengok lagi, nak tengoklah macam mana sedihnya cerita ni, mihmihmih. Harap-harap cerita ni buat saya menangis *wuuuuu-wuuuu-wuuuuooooo*. Oklah sampai sini dulu ok, pape pun nak layan kejap kihkihkih. Wasalam dari saya, Akim. AND THIS IS MY VOICE.

10 comments:

  1. akim..my name is khan pon best..hihi
    ra-one da tgk?? itu pun sgt2 best..;p

    ReplyDelete
  2. I Suggest you to buy 'Main Hoon Na' and also 'Kal Ho Naa Ho'. Both starring Shah Rukh Khan as the main actor. Sumpah dua2 ni pun mmg nangis-tangkap-leleh punya! Hehe!

    ReplyDelete
  3. yup my name is khan best :)

    ReplyDelete
  4. Dah lama daa jd koleksen kawe... Ce try cari Mohabbatein ngn Kuch Kuch Hotak Hai? perghhhh..cite neh best seyh.. tp My Name Is Khan lom tgk.. nnt nk pinjam k... kihkihkih

    ReplyDelete
  5. N cari cite Mann ngn Mujse Dosti Karogi... lagu best2

    ReplyDelete
  6. dil wale dul haniya lejayenge pun mantap cita nya.. tryla... =)

    ReplyDelete
  7. anjaana anjaani pn best gk! dostana gk! :D

    ReplyDelete
  8. wah . abg akim pown lyn gak ye hindustan . 3 idiot best .

    ReplyDelete
  9. wah~~ tgok yg klasik cta Mann lakonan Aamir Khan.. tu baru takat leleh~

    ReplyDelete
  10. okay sumpaa kelakar berdekak siakk bace...bgus arr bang...kasi nanges abess...bhahahhaa XD.......adoii...

    ReplyDelete