05/04/2011

Konsert hotlink Akim Tomok n hahaha...






Salam... Arie sabtu lepas akim n tomok mngadakan konsert hotlink di kuantan... Mng sangat best n sporting org2 kuantan... N stkt nie rmai jgk yg hadir di konsert kami berdua... Hehehehe... N tk ketinggalan fanz2 akim n tomok... Gafim n Tomokianz... Hadir pd hari tersebut... Jauh2 pown dtng tankz...

Ya nk tau tk kt tengah 2 spe?? Hahahahaha... Itu abg putra pmnt tomok... N sye jd pmnt abg putra mng arie 2 sume bntai gelak jek bai... N abg nie mng larh tersngt sporting... Huhhuhu...mng rugi spe tk hadir pd hari tersebut... Huhuhu... Anyway tankz to sume yg hadir pd hari tersebut... N jmpe di Kota Bharu Kelantan yop... Papai...

Location:Kuantan

13 comments:

  1. Akimah??? hihihihi,.. ahbang putera mmg sponting!! wink...

    ReplyDelete
  2. I think you are a great entertainer Akim. BEst of luck in Kota Bharu :)

    ReplyDelete
  3. dekat penang takde ker... huhuhuhu ^_^

    ReplyDelete
  4. untuk konsert kat kota bharu nak rekues bawa lagu sedetik lebih boleh ...

    nak komen skit boleh ... kenapa akim menyanyi tangan tak boleh duduk diam ... cam tergeliat jek he he he ... penuh perasaan yekk

    awanputih untuk akim ... :)

    ReplyDelete
  5. waaaaa bezz..nak pegi ary 2 kat kuantan..tapi xde tket..huhu xde rezeki btol,,,='((

    ReplyDelete
  6. kota bharu kat mana? pkul brp?

    ReplyDelete
  7. Dear Akim

    straight to the point ... akim ada bakat, ada rupa n ada suara yang sedap ... tapi akim selalu lupa tentang imej akim ... rasanya mesti ramai orang tegur and akim just ... akim adalah akim take it or leave it

    sebagai artis akim mesti move foward kan .. so setiap teguran mesti di ambil kira .. as a fan for more than 2 years ... part berpakaian sometimes Akim memang out betul ... no taste ... tolonglah tanya orang atau pon buat research sendirik ...

    bila akim well dressed untuk konsert atau apperance kat mana2pon ... ia adalah satu penghargaan untuk semua peminat yang datang dari jauh dan dekat untuk melihat performance akim ... bila akim dress up mcm nak jenjalan jek msti dorang rasa down skit ... cube pikir ... betul tak teguran ini

    kalau tax sure ask fan yang rapat dengan akim

    as a fan tegar untuk akim ... memang kekadng geram jugak tengok akim punyer dressing ... rasa mcm nak jerit jek tolong tukar outfit tu ... tapi buat x nampak jer lah ... sebab minat punya pasal

    ... hopefully akim n all fans jangan marah dengan teguran ini

    and you have a very beautiful voice , your low notes boleh buat girls screaming ... serious ... genre lagu untuk akim mestilah lagu yg muzik not to loud ... preferably acoustic ... please think about this

    you are a big boy now

    awan putih untuk akim .... *

    ReplyDelete
  8. haha sy pegi konsert abg akim dekat ktn .... terbaik la!

    ReplyDelete
  9. nak tangkap gmbar ngan abng akim...

    ReplyDelete
  10. urgh.sye terlepas,memandangkn sedng mghadpi final di bangi.

    ReplyDelete
  11. biler dengar lagu janji tue... rase sedey... mcm kena kat diri sy je.. humm.... sedey.. but yar voice.. mmg terbaek..

    ReplyDelete