19/04/2011

Hotlink Kelantan






Kelantan.... Konsert hotlink kelantan hari 2 best sngt dngn kehadiran rmai sesngt org2 kelantan tk jge dr kelantan org terengganu org kuantan n org2 dr kl pown ade... Yg pling best gafimmers pown ade dtng dr kl... Huhuhuiii... Sngt rmai di sne... Trime ksih pd gafimmers kerana hadir rmai gafimmers yg hadir... N tq kak sally n geng dr terengganu smpi ke venue terakhir pown dorng ade... Appreciate sesngt... N fanz2 akim yg hadir pown tq gak... N fanz tomok jgk tk tkcuali...

Ape pown konsert hotlink kt kelantan dh selesai... Dan minggu nie akim akn ke sne lg di tmpt sme akim akn adekn minggu setiausaha bersam2 dngn shahir af8.... Kami akn menghiburkn org2 yg hadir... So jngn lple dotkn tiket... Hehehehe... Assalammualaikum...

Location:Kelantan

21 comments:

  1. as salam .... bangga sangat dengan akim ... konsert kat kelantan memang best n happening ... tengok ramai sangat peminat akim yg datang

    so akim mesti rasa sangat dihargai ... so sebagai membalas penghargaan peminat apa akim akan buat untuk mereka lagi ??? selain mencipta lagu (memang lagu2 akim best) suara x perlu dipertikaikan lagi (suara akim sangat merdu)

    well sbg penghibur u have to give ur fan the best of u ... tengok mcm arwah sudirman n pak nil ... everyshow semua detail diambil kira ... terutama dressing which sometimes u lack off ( ur major flop lah) he he he

    but kudoss tu ur ... dlm umur yg muda neh akim dah boleh mencipta lagu n mempunyai fan yg sayang sama kamooooo

    hopefully my 20cent kat atas tu jangan disalahertikan sebagai ketidakpuasan hati ... ianya hanya kritikan yang diharap dpt membuat akim lebih berfikir n matang

    well we all sayang sama kamooo n x mahu lihat kamooo mengalah ....

    awan putih untuk kamooooo

    ReplyDelete
  2. sure happening kann...wish u all the best in future...take care

    ReplyDelete
  3. Akim bila lagi akan ada laagu single baru? harap Akim akan selalu sukses dalam kerjaya seni Akim. Tapi rasanya lakonan Akim juga ada potensi yang besar, so keep it up..all the best to you Akim.

    ReplyDelete
  4. akim..konsert hotlink kat klantan tu mmg gempak habis la.
    n sy sendiri xsangka seramai tu yg akan dtg.
    n ur performance sangat2 best!
    lagu cahaya pun best!
    tapi satu je,nape macam xlayan peminat sangat hari tu??
    i'm as ur big fan quite dissapointed.
    anyway,i'll keep supporting u.
    dlm blog say ade gambar2 akim mase konsert hotlink tu.jgn lupe tgk ok!=)

    ReplyDelete
  5. hurmmmm...akim bile nak buat dekat jb lak...huhu..
    ape pon ko memng best la...

    ReplyDelete
  6. Jom tgok video penemuan bangkai makhluk asing di russia dan baca metro penuh hari ini..klik sini www.bit.ly/i1dXlq ..folow back ye!

    ReplyDelete
  7. Akim, i'm one of your fan!
    Neway, gud luck with your carrier! :)
    keep it up dude!

    ReplyDelete
  8. hi sumer

    untuk soalan INY tu .. kenapa akim macam xlayan peminat sangat hari tu??

    jawapan dari seorang peminat yg pergi jugakkkkkk

    kelantan tu negeri islam.jd adat2 perlu dijaga... wktu knsert tu llki diutamakan xnafikan.tp memg itu yg ditetapkan.xleh lbih2 ngn pmpuan.pemint senangla ckp x melebihla apela.tp hakikatnye nnt siapa thu kn???????????????????????? takut kena banned plak AKIM nanti n of coz media kan suka citer2 negative neh ... cian AKIM

    ha itew jawapannye ... betul tak

    untuk sumer yg sayang AKIM ... hopefully faham kenapa AKIM kurang berinteraksi masa konsert tu .. n nak tambah satu lagik ... masa tu pon sebenarnya AKIM kurang sehat

    just my 20cents

    awan putih outttt

    ReplyDelete
  9. huhu.. gud luck akim... do da best in ur carrier.. move up n don't give up... ^_^

    ReplyDelete
  10. thanx for ur response awan putih.
    yes..sy xambek ati sgt pun sebenarnya haritu tp sy ni memang kire die hard fan akim dari dulu sampai skrg.
    tp xpenah dpt jumpe die personally.
    nak sngat amek gamba ngan die.
    tu yg sy disappointed sket tu.
    huhu..
    anyway, sy akan terus support akim!!!

    awan putih : gi tak konsert akim n shahir kat kb nanti???

    ReplyDelete
  11. Hi INY ...

    Sya adalah salah sorg fans Akim since dia kt AF jugak.. n most of his show I will attend.. Akim yg ku kenal.. dia mmg sgt2 lincah n sgt sporting bila dia membuat performance.. stage performance dia mmg best.. Mmg his style setiap kali dia nyanyi kt atas stage dia akn ajak audience utk join menyanyi skali...

    But if u talk about his performance kt Kelantan.. I can say that... yes dia mmg ade skit x selesa sbb dia xleh nk perform mcm2 yg besa dia pernah buat.. sape2 yg pernah tgk dia nyanyi kt mana2 event pon.. dia mesti ajak audience naik pentas skali ngn dia.. Tp kt Kelantan dia xleh nk buat cmtuh.. spt yg Awan Putih ckp.. dia hormat ngn rules n regulations yg telah di tetapkn.. N yes.. on that day.. dia mmg xsihat skit.. But I think he still can do an outstanding performance gak.. That's only my 2 cents larh.. Bak kata org.. masuk kandang kambing mengembik.. Msk kandang harimau mengaum..

    Apa yg penting.. Akim da buat yg terbaik utk perform yg terbaik that day.. Oh ye.. before the konsert.. ade sessi Meet n Greet.. mebe cik INY xjuin mse tuh.. mse tuh boleh ajek nk amek gamba ngn Akim.. no problem.. ramai yg pat amek gamba mse tuh...

    TQ....

    ReplyDelete
  12. hi k.sally...
    tq for the response..
    tu lah..iny xtau yg ade session meet n greet tu.
    sedihnye...
    i'm one of gafimmers kat klantan ni.
    bukan snang nk tgk akim dtg klantan ni.
    bile dah ada,terlepas pulak.
    yeah..iny paham pasal rules tu..
    sorry la klu ade mane2 pihak xselesa ngan komen iny tu.
    iny juz ckp ape yg iny rase sebagai seorang peminat yg sentiasa menyokong akim dari belakang.

    anyway,k.sally dtg x hotel renaissance esok?

    ReplyDelete
  13. Utk yg kt reinassance for secretary week tuh I could'nt make it.. ade kerja byk n at d same time.. ticket dia.. xmampooo.. niwey Iny.. kali neh kalo pg.. n berkesempatan.. pls usha dia n ckp nk amek gamba.. dia ok.. cma kan tgk situasi larh.. I know there a lot of gafimmers from Kelantan.. sbb tuh Akim pon sgt teruja utk perform kt sane.. Hope kali neh Iny dpt ketemu ngn Akim n bergambar ngn dia plak kali neh...

    ReplyDelete
  14. N on that day.. akak ade arrangekn utk sessi bertemu n amek gamba ngn Akim skjp lepas konsert tuh.. mereka yg bernasib baik dpt lah jmpa n bergambar.. kjp jek larh puwn..xlama.. kalo Iny jmpa akak afta konsert tuh mbe u're dream nk jmpa n amek gamba ngn Akim akn termakbul..tp nk wat cmne.. lom ade rezeki la tuh.. ne taw.. this week.. it's ur turn kn..so grab it k...

    ReplyDelete
  15. owh..ye ke?
    iny ade tunggu gk lepas konsert aritu tp xleh jumpe gk.sedih..
    hm..yg kat renaissance tu,iny nak pegi tapi x de sape yg nak teman.
    xtau la nk g ke x.
    klu g,sorang2 la nampaknye.
    huhu..
    tp klu x gi,hopefully akim leh dtg perform kat klantan lg.
    nk sgt2 jumpe die..
    anyway,thanx k.sally.
    nice to know u..=)

    ReplyDelete
  16. INY..

    Nnt ade Gafimmers yg dtg jugak mse event neh nnt.. Aliff Gafimmers n Atasya Hani.. leh laa join dorg nnt..

    ReplyDelete
  17. hai abang akim sya minat gler akim bler nk datang kelanta pulak...

    ReplyDelete
  18. abng akim nk datang kat jom heboh blan 9 ney kat kelantan x sabar nyer.....

    ReplyDelete